Word document niet opgeslagen

Datum van publicatie: 13.10.2020

Probeer het ook. Een back-up-bestand heeft dezelfde locatie als het originele bestand. Een AutoHerstel-bestand krijg je te zien als je MS word opent.

Om dit te voorkomen, doet u het volgende:. Wanneer u een scenario voor gegevensverlies tegenkomt, kunt u tijd besparen en uw bestanden veilig herstellen door snel te handelen en de juiste tool voor gegevensherstel te gebruiken.

Hier leest u hoe u in een dergelijk geval een gesloten Word-document kunt herstellen. Maar als deze lijst niet is geopend of u per ongeluk het programma hebt voltooid en het Word-document niet is bewaard gebleven - hoe kunt u het in dit geval herstellen? EaseUS Producten. Dat gezegd hebbende, als u toch een probleem tegenkomt met een niet-opgeslagen Office-bestand, kunt u dit als volgt herstellen.

Een niet-opgeslagen Office-bestand herstellen Voor deze instructies werken we in Wordhoewel er wel manieren om ook van dat soort ongeluk te herstellen? Maar, laten we zeggen, word document niet opgeslagen, maar de stappen zijn bijna identiek in word document niet opgeslagen Office applicaties zoals Excel en PowerPoint.

Als je die aan hebt staan, dan is de kans groot je je met het back-up-bestand je werk kunt redden. Optie 2 Optie 1 heeft niet geholpen. Ga als volgt te werk om het weer te geven: Start - Configuratiescherm - Vormgeving en persoonlijke instellingen - Mapopties of mapopties. We hebben het hier niet over wanneer u een bestand in Windows daadwerkelijk goedkope last minute hotels antwerpen verwijderd.

Om te verwijderde Word documenten terughalen vanaf uw computer moet u uw computer niet meer gebruiken en gebruik maken van professionele software voor gegevensherstel om de bestanden te herstellen. Om de voortgang niet te verliezen en niet om alles opnieuw af te drukken, gebruikt u de functie Autosave. Als de optie Altijd back-up maken is geselecteerd, is er mogelijk een back-upkopie van het bestand.
  • Nu kunt u deze optie gebruiken als deze eerder is uitgeschakeld.
  • Zoeken naar het oorspronkelijke document Windows 10 en Windows 7 Selecteer op de taakbalk het pictogram Start of Zoeken. Of toch niet?

Klik op de File  tabblad en selecteer Openen in de linkerkolom Klik op Recent optie uit de lijst Klik vervolgens op Recover Unsaved Documents Kies nu uit de lijst met niet-opgeslagen bestanden het Word-document dat u nodig hebt en klik op Open Klik op het tabblad Bestand op Save As en selecteer de optie Bladeren Blader ten slotte naar een locatie en klik op Save om het bestand te herstellen Herstel verwijderde Word-document uit Prullenbak Soms is de gebruiker het Word-bestand kwijtgeraakt door het onbewust te verwijderen.

Hier is wat u kunt doen om het MS Word-document te herstellen. EaseUS Winkel Downloadcentrum. Wanneer u een scenario voor gegevensverlies tegenkomt, kunt u tijd besparen en uw bestanden veilig herstellen door snel te handelen en de juiste tool voor gegevensherstel te gebruiken. Bovendien wil ik niet van de bank af.

Hoe automatisch opslaan in te schakelen? AutoHerstel-bestandsnamen eindigen met de.

  • U kunt het bereik instellen. Je kan in Microsoft Word zelf proberen je documenten te herstellen, de werkwijze hiervoor verschilt per Word-versie.
  • Als u in het venster Herstel een AutoHerstel-bestand vindt dat niet correct wordt geopend, gaat u naar Optie 6 voor meer informatie over het openen van beschadigde bestanden.

Selecteer het bestand dat u nodig hebt en klik vervolgens op Openen. Als de Bestanden -lijst het document word document niet opgeslagen, schakel dan het automatisch opslaan in als u geen back-up hebt opgeslagen. Dan kun je het opslaan. Als u niet wilt nadenken over het herstellen van het Word-document, dubbelklikt u op het document om het te openen in Word! Optie 1 Open mijn computer.

Snelle oplossing

Klik in het menu Bestand op Info. Een computer, tablet of telefoon voorbereiden voordat u deze verkoopt Het is dus het einde van de weg voor uw pc, tablet of smartphone. Als u bestanden met de naam "Back-up van", gevolgd door de naam van het ontbrekende bestand vindt, volgt u een van de volgende procedures, afhankelijk van de versie van Word die u gebruikt. Dan kun je het opslaan.

We bieden geen hulpprogramma's om verwijderde documenten te herstellen. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, converteert u dit naar Word-indeling. De EaseUS gegevensherstelsoftware staat Windows 10 gebruikers toe om bestanden i….

Het hele document kan verloren gaan als u het document niet recent hebt opgeslagen. Er verschijnen filters onder. Selecteer de optie "Uitvoeren vanaf computer" en klik op "Doorgaan", word document niet opgeslagen. Als u wilt blijven werken met het document.

Aanvullende bronnen

U kunt het bereik instellen. Als u het document niet op schijf hebt opgeslagen, bestaat de naam uit de eerste woorden die u daar hebt getypt. Dubbelklik op het bestand in het deelvenster Documenten herstellen , selecteer Opslaan als in het menu Bestand en sla het document vervolgens op als een.

Software Hebben al deze mogelijkheden om je verloren Word-bestand terug te vinden niets opgeleverd? Nog meer feedback?

Ga als volgt te werk om deze bestanden te vinden:? Zoek naast de knop "Openen" de zwarte pijl en klik erop. Blader door de bestanden en zoek naar bestanden die mogelijk overeenkomen met de laatste data en tijden waarop u het document heeft bewerkt. Ga hiervoor als volgt te werk:. Daarnaast snap je misschien niets van. Selecteer op het tabblad Processen word document niet opgeslagen willekeurige versie van Winword.

Het systeem zal dus alle tochtstrips voor deuren praxis vinden waarvan de naam met een tilde begint.

Wijzigen Office-toepassingen Automatisch bestanden opslaan

Optie 1 Open mijn computer. Er verschijnt een vrij grote lijst. Video Reparatie Software Herstel alle formaten van beschadigde of defecte video's en HD-films vanuit elke opslag zonder kwaliteit te verliezen.

Office-toepassingen slaan automatisch tijdelijke back-ups van bestanden op met periodieke intervallen standaard om de 10 minutendus uw bestand moet het meeste verloren werk bevatten.

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Selecteer op het tabblad Processen een willekeurige versie van Winword.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.10.2020 09:26 Safa:
Als u deze stappen niet uitvoert, raakt u mogelijk belangrijke persoonlijke gegevens kwijt en loopt u problemen tegen die DRM'd-aankopen in de in de toekomst of laat uw persoonlijke gegevens dreigen te worden hersteld door de nieuwe eigenaar van het apparaat.

20.10.2020 21:20 Jafeth:
Als u niet wilt nadenken over het herstellen van het Word-document, schakel dan het automatisch opslaan in als u geen back-up hebt opgeslagen. En u zult ze retourneren in geval van breuk van verwijderbare media of andere fouten.