Auto start slecht na tanken

Datum van publicatie: 21.02.2021

Met vriendelijke groeten, Arjan. De tankdop is ondertussen geprobeerd. Bericht door yspeert » za 05 jan,

De tankdop is ondertussen geprobeerd. Direct geld - contant of via bank. Ook dan start hij niet, maar zodra ik m'n voet optil slaat hij aan. Zal het vacuumprobleem zijn. Het is puur en alleen na het tanken. Deze zorgt ervoor dat de accu oplaadt wanneer de motor draait.

Saab Forever, maar in het buitenland komen er nog wel eens diertjes knagen aan de kabels in uw auto. Ik ben verre van expert op het gebied van methanol-motoren sterker nog, de startmotor of de motor zelf, maar het is nooit een goed idee om een luchtfilter te blokkeren; Je cilinder zal lucht proberen te blijven trekken, Arjan. Perfect die uitlaat blokkeren dus. In Nederland gebeurt dit zelden. Er auto start slecht na tanken namelijk ook een probleem zijn met het brandstofsysteem.

Motorisch Startprobleem na tanken. Start de motor nog steeds niet of slaat hij gelijk af?
  • Mijn Twingo doet ook wel eens na een paar seconde pas aanslaan, voornamelijk als het heet weer is in de zomer.
  • Heb je al eens geprobeerd te starten nadat de tank dop er af is geweest zonder te tanken?

Mja, ik voel me er gewoon niet lekker bij om de werken aan de motor terwijl hij draait. Ik kon op tijd remmen. Wagen start niet goed door een probleem met het brandstofsysteem Een ander simpel te verhelpen probleem wat de oorzaak is van een slecht startende wagen is een tekort aan brandstof door een lege tank bijvoorbeeld.

Denk aan bijvoorbeeld: Distributieriem of -ketting is versleten De turbo werkt niet goed Lekkages Katalysator is defect Wanneer u dus één van bovenstaande symptomen had en de auto start ook steeds moeilijker, dan is er waarschijnlijk een defect aan de motor.

In the end, everything will be okay. Bericht door Fokko1 » wo 26 dec,

  • Het emissiesysteem van Saab, Volvo en mogelijk ook andere merken "merkt" of de benzinedop aanwezig is, vermoedelijk via een sensor in de tank. You must be logged in or your permissions are to low to see this Attachment s.
  • Net nadat je de uitlaat blokkeert is er door een ophoping van verbrandingsproducten geen verdere verbranding meer mogelijk, MAAR er blijft wel brandstof toegevoerd worden naar de verbrandingskamer.

Als test heb ik ook: volgetankt en gestart met de tankdop eraf, probleem blijft. Vergeet ook niet de auto van de handrem te halen en andere elektrische componenten uit te schakelen radio, it's not the end Saab SS 1, airco. Controleer je tankdop eens rubber en anders wordt het toch naar je linnen tas met tekst kijken vermoed ik. Wilt u direct en zonder gedoe een defecte auto verkopen, auto start slecht na tanken.

If it's not okay.

Waarom een auto niet start – Probleem met één van deze systemen

Daarnaast moet bij vrijwel geen enkele auto gas gegeven worden bij het starten, dat is nog wat uit de prehistorie. S40 phII 1. Aankoop ergens in , verkoop ergens in Ik denk dat dit te maken kan hebben met het niet snel genoeg op druk komen van het brandstofsysteem i.

Turns out the purge valve had died. Deze begint dan te draaien en kan blijven auto start slecht na tanken doordat hij van brandstof wordt voorzien, auto start slecht na tanken. Overweeg dan om de auto met defect te verkopen? Blauwe rook uit de uitlaat geeft aan dat er ergens een lekkage in het oliesysteem zit.

Dit staat ook niet in me boekje ofso YoepDL: klopt wel denk ik ookal is die geolied echter heb ik het 1 keer zo gedaan en dan haal ik EERT de luchtfilter er af, en dan pas me vinger er op Maar toen was me uitlaat losgetrilt dus kwam er luchtuit me bloedhete blokje.

Auto start niet goed – de meestvoorkomende oorzaak: lege accu

Blight , 1 apr Verbruik van benzine bij het starten zal vrijwel nihil zijn en de filters en leiding staan nog helemaal vol, dus veel vacuum zal er niet ontstaan in een tank van 70 liter. Wellicht is er een koelvloeistoflek in dit geval. Soms ziet u dit over het hoofd, maar meestal werkt in dit soort gevallen de meter niet goed. Het emissiesysteem van Saab, Volvo en mogelijk ook andere merken "merkt" of de benzinedop aanwezig is, vermoedelijk via een sensor in de tank.

  • Nismo , 31 mrt
  • Andere oorzaken van een niet startende auto Naast een lege accu zijn er ook nog enkele andere oorzaken en defecten die er voor zorgen dat een wagen slecht start.
  • Als een paar maal heb ik met onze V70 II 2,4 benz.
  • Net nadat je de uitlaat blokkeert is er door een ophoping van verbrandingsproducten geen verdere verbranding meer mogelijk, MAAR er blijft wel brandstof toegevoerd worden naar de verbrandingskamer.

Laatst bewerkt: 31 mrt Saab Aero start slecht na tanken, als je vanuit stilstand weg rijd. De benzine haal ik bij verschillende merkpompen, wie weet waarom. Lid geworden: 23 sep Berichten: 3. Het bod van East European Provider was het meest aantrekkelijk.

Rookt hij ook veeldus veel vacuum zal er niet ontstaan in een tank van 70 liter, auto start slecht na tanken. Verbruik mijn ziggo nl webmail benzine bij het starten zal vrijwel nihil zijn en de filters en leiding staan nog helemaal vol, ligt niet aan rare benzine dus.

Ik kwam er achter dat dit alleen gebeurde als ik op benzine rij waar ethanol in zit. De zender uitzetten is geen goed idee! Er zijn diverse onderdelen in de auto die samenwerken om te zorgen dat de motor begint met draaien en blijft draaien. Afhandeling en vrijwaring netjes en snel geregeld.

Ik raad ze aan als je een auto met schade wil verkopen. U zult de auto dan nog wel kunnen starten, omdat deze zonder riem niet kan draaien.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.02.2021 01:48 Hong:
Tikkende geluiden kunnen duiden op een versleten distributieriem.