Bellen naar spanje kpn

Datum van publicatie: 10.12.2020

Bekijk overige tarieven. Home Mobiel Mobiel abonnement Overige opties en bundels Buitenland Internetten, sms'en en bellen in het buitenland. Om het je makkelijk te maken, hebben we alle landen buiten de EU verdeeld in vier kleuren.

Hoe zit het met de gekleurde zones voor landen buiten de EU? Check je verbruik daarom wat vaker als je Extra Bundel bijna op is. Klant- en gebruikerservaringen Klantervaringen mobiele providers Beoordeling Consumentenbond. Er zijn tegenwoordig genoeg providers die dit voor een lage prijs aanbieden. Is je bundel op?

Maak je geen keuze. We helpen je op weg Contactformulier Veelgestelde vragen. Dan ben je niet aan het roamen. Dan wordt je internet langzamer. Mobiel bellen Mobiel nummers bellen Nummerbehoud mobiel telefoonnummer Afrekentrucs mobiele providers Geldigheidsduur prepaid Sim unlockcode aanvragen Nummerinformatie diensten Eigen nummer opvragen Meer over mobiel bellen, bellen naar spanje kpn.

Lucia St. In het buitenland internetten via een eigen gekozen provider. En heb je een abonnement afgesloten na 3 februari ?

Voordelig bellen

Tip: zet data roaming aan om te kunnen internetten in het buitenland Standaard staat dit meestal uit op je telefoon. Dan wordt je internetsnelheid vertraagd, maar betaal je niet extra Zo werkt het binnen de EU. Wanneer je dit limiet bereikt kun je blijven internetten. In het buitenland internetten via een eigen gekozen provider. Lees meer.

De bundels zijn stapelbaar.

  • Tarieven per land Wat is je bestemming? Eustasius St.
  • Kies dan voor een grote databundel van 10 GB of meer.

Moet ik na de Brexit extra betalen voor bellen naar het Verenigd Koninkrijk. Met deze cookies wordt het internetgedrag van bezoekers gevolgd door Prijsvergelijken. Wil je verder internetten, dan kun je een nieuwe bundel aanzetten. Vergelijken Mobiele telefoons vergelijken 4G telefoons vergelijken Android telefoons vergelijken iPhones vergelijken Niet-smartphones vergelijken. De kosten verschillen per land, bellen naar spanje kpn. Je kunt er dan voor kiezen om een nieuwe bundel aan te schaffen of verder te gaan met internetten tot je je buiten-de-bundellimiet hebt bereikt.

Mobiel Internet informatie

Overschrijd je de 50 GB in het buitenland, dan vertragen we automatisch je internetsnelheid. De bundel is een maand geldig en verloopt 31 x 24 uur na het aanzetten. Lucia St.

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen per MB, deze kosten komen als buiten-de-bundelkosten op je factuur. Je kunt  alleen  Nederlandse nummers bellen. Zo kunnen wij het vergelijken voor jou nog persoonlijker en relevanter maken. Tags van deze pagina. Alleen als je je in een land van de EU bevindt geldt bellen naar spanje kpn EU regulering.

Maximum tarief

De bundels lopen op de Nederlandse tijd Kostenstop bij 60,50 euro Buiten de bundel, buiten Europa Verkeer buiten de EU valt altijd buiten de bundel. Oók als jij in Nederland bent. Handig om te weten De bundels zijn 31 dagen geldig en je mag zelf bepalen waar je het tegoed voor gebruikt: bellen, sms'en of internettten. Dus valt dit ook niet onder roaming-wetgeving.

Dan vallen de belminuten gewoon binnen je bundel. Je kunt er dan voor kiezen om een nieuwe bundel aan te schaffen of verder te gaan met internetten tot je je buiten-de-bundellimiet hebt bereikt, bellen naar spanje kpn. Dan kan tafelhaard bio ethanol inbouw je roaming natuurlijk ook gewoon uitzetten zodra je buiten bellen naar spanje kpn EU komt.

Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Tarieven voor op reis met vliegtu. Bencom Group Wie zijn wij! Dan verschillen de kosten per abonnement en wanneer je dit hebt afgesloten. Ook dan mag je provider je extra laten betalen.

Gouden tip

Internet Ja. Op reis binnen de EU? Maak je geen keuze?

Bundels voor in de Overige landen buiten EU bundel en voordeellanden. Merken Mobiele telefoon merken Tablet merken. Hoe weet ik of ik door mijn internetbundel heen ben.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.12.2020 16:52 Lambert:
Buiten de bundel, buiten Europa Verkeer buiten de EU valt altijd buiten de bundel.

11.12.2020 13:03 Djen:
Wil je verder internetten, dan kun je een nieuwe bundel aanzetten. Om verrassingen achteraf te voorkomen, hanteert KPN een automatische kostenstop voor dataroaming buiten de bundel.