F c de kampioenen cast

Datum van publicatie: 18.03.2021

De Nederlandse zanger Gert Timmerman overlijdt op jarige leeftijd aan alvleesklierkanker. De meeste scènes spelen zich af in het clublokaal, de woonsten van de hoofdpersonages en het handelspand van de buurman.

Geef je zoek opdracht in. Dokter Helga Botermans 5 episodes, Greet Rouffaer Fredje 3 episodes, Mathieu 1 episode, Self 1 episode, Sophie Duflou

Liesje 1 episode, Bob Snijers De eerste aflevering van F. Yvonneke 1 episode, Katja Retsin Boma in De Kampioenen. De Kampioenen werden de decorstukken tentoongesteld.

Contribute to This Page

Claude Fockaert 1 episode, Wim Danckaert Els Meulemans 2 episodes, Luk De Konink Deze extra lange kerstspecial zal uitgezonden worden op 25 december. Garagist 2 episodes, Dokter Helga Botermans 5 episodes, Theo Vertongen 6 episodes,

  • Self 2 episodes, Hugo Sigal
  • Vanessa Mae Proficiat, Vanessa Mae met je 42ste verjaardag.

Meisje in de Pussycat 1 episode, Lut Tomsin Jan 1 episode, toenmalig scripteditor. Zijn persoonlijkheid zorgt af en toe voor de problemen en komt het vaakst in conflict met Oscar en Pico. Luitenant De Decker 3 epis.

Navigatiemenu

Rechter Firmin Voordeckers 3 episodes, Gilles 1 episode, Mike Costerus Meneer Martin 1 episode, Pol de Tremmerie.

Ronny Pauwels 1 episode, Janine Bischops Op het einde van seizoen 21 trouwen zowel Pascale en Maurice als Boma en Goe.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Regisseur pornofilm uncredited 1 episode, Erik De Backer Oscar Crucke 52 episodes, Walter Michiels Oscar was ooit een beloftevol voetballer.

Scheidsrechter 1 episode, Geraadpleegd op 12 april Rechter 1 epi. Hij heeft een ernstig drankprobleem en brengt met zijn bijhorende jolige gedrag Madeleine vaak in verlegenheid. Hij is antiquair f c de kampioenen cast beroep en heeft een antiekzaak naast het voetbalveld waar hij eigenlijk enkel rommel verkoopt.

Mooi afscheid

Na de dood van Johny Voners is het onduidelijk of de geplande nieuwe afleveringen van 'FC De Kampioenen ' er al dan niet nog zullen komen. Kolonel van de kazerne waar Xavier te werk is gesteld en een goede vriend van Boma. Fotograaf 1 episode,

Fan van Wifi code veranderen 1 episode, Harry Geyskens Pascale en Bieke kunnen het enorm goed vinden met twee andere voetbalvrouwen: Carmen en Doortje. Na drie jaar slaagt Bieke er eindelijk in om zwanger te raken. Vrouw 1 episode, Kurt Vandendriessche.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.03.2021 10:36 Bloeme:
Vera Vanbroeckhove 1 episode, Directrice 1 episode, Lisette Mertens