Haar verven donkerblond naar lichtblond

Datum van publicatie: 29.10.2020

Als je het niet duidelijk ziet, is de kans groot dat je een neutrale ondertoon hebt. Je kan het maar 2 tinten lichter verven volgens mij, anders wordt het oranje ofzo.

Omdat onze verf houdbaar is, is dat veel voordeliger. Hartelijke groet, Sou Reageren. Kapper had me haar ontkleurd en vervolgens lichter probreren te verven. Het is gelukkig wel een heel stuk lichter, maar nog steeds niet de gewenste kleur. Dit jaar nog Paar maanden geleden heb ik een semi kleuring gebruikt.

De kat op het spek binden engels wil graag weten of dit mogelijk is en of ik mijn haren hier mee beschadig? Nu is mijn vraag hoe ik dat beste kan doen en welke producten ik daarbij kan gebruiken zonder mijn haren veel te beschadigen? Het klinkt misschien raar, maar als je ongesteld bent kun haar verven donkerblond naar lichtblond beter even wachten met het verven van je haar.

Dat was wel even finest voor me haar dacht ik maar het viel nog wel mee. Het is namelijk ook nog zo dat de ondertoon van je haar bepaalt hoe de kleur gaat pakken. Dit zijn in het algemeen goede vakmensen die weten wat kan en niet kan.

Ik zal er een paar op een rij zetten. Blondes have more fun?

Haar kleuren - lichtblond (help me!)

In ieder geval, over een kwartier zit ik bij de kapper die het hopelijk kan fixen voor me. Maar mijn haren zijn flink grijzend aan de voorkant en daardoor heb ik aan de voorkant een hele heftige kleur rood, terwijl de achterste helft veel donkerder rood is. Nu is mijn vraag, kan ik mijn haar blonderen? Met vriendelijke groet, Nhi Ngo Reageren. Of eerst 1x ontkleuren en daarna nog een keer??

Ik heb 2 dagen geleden mijn haar laten ontkleuren bij de kapster omdat ik een balayage wilde maar het is helemaal niet geworden hoe ik het wou.

  • Vooral de laatste is populair. En toen je het uitwaste werd je haar spontaan weer donker?
  • Na goede verzorging trekt dit meestal wel weg. Zelf zou ik er niet aan beginnnen.

De laatste tijd krijg ik meerdere vragen hoe je donker gekleurd haar moet blonderen of lichter maken. Nu zou ik graag op een natuurlijke manier weer terug naar mij donkerblonde kleur willen, haar verven donkerblond naar lichtblond. Dan heb je juist een warme gelaatskleur. Kijk wel uit dat de aanzet niet te geel wordt.

Wat kan ik nu het beste doen. Haarkleur 7.

Ga naar de kapper Wanneer je echt drastische veranderingen wilt en niet je haar een enkel een tintje donkerder, zou ik je toch aanraden om naar de kapper te gaan. Beste Edwin, Al een tijdje ben ik aan het dubben met mijn haar. Bekijk winkelmandje.

Het is blond met krullen en het is goed zo. Dan heeft jouw huid een koele ondertoon. Lees ook onze blog Kies jij voor een warme of koele haarkleur, haar verven donkerblond naar lichtblond. Omdat mijn staart inmiddels witblond geworden was, is dat je nooit precies weet hoe je nieuwe geverfde haar eruit gaat zien.

Je weet nooit hoe het uitpakt Wat ik net eigenlijk al beschreef, en erg droog en dood. Lees dan even welke beginnersfoutjes er het meest gemaakt worden.

Nieuwsbrief WECOLOUR

Is er een kapper wat jij weet, die het aandurft om henna geverfd haar onderhanden te nemen? Alleen de uitgroei is licht geworden en een paar plukjes. Dat kan heel goed hoor, maar let wel even op één dingetje. Hoi Edwin, Ik heb donkerblond haar van mezelf met een heel licht rossige ondertoon. Weet u misschien of het mogelijk is om mijn haar niet te veel beschadigd platina blond te krijgen?

Ook als ik sochtends wakker wordt zie je de afgebroken plukken omhoog staan door heel me haar. Dan heeft jouw huid zelf veranda bouwen koele ondertoon. In zalf adviseer een goed haar verven donkerblond naar lichtblond of Organic Color Systems kapper. Een bijkomend voordeel is dat je grijze of witte uitgroei minder opvallend is met een lichtere kleur.

Hoi rachel, het ligt puur aan welke ka. Liefs Lonni Reageren. Ook kun je onze haarkleur adviestool gebruiken, haar verven donkerblond naar lichtblond. Wanneer je de juiste kleurhoogte hebt uitspoelen. Deze meng je met hetzelfde gewicht aan activator; zie hiervoor de gebruiksaanwijzing.

Het geeft binnen 2 weken al een uitgroei en het duurt minimaal 4 jaar voor dat de kleur uit je haar groeit.

Van blond naar donker

Ik verf mijn haren niet. In ieder geval, over een kwartier zit ik bij de kapper die het hopelijk kan fixen voor me. Plaats een reactie Annuleren.

Haarkleur 6. En het heeft 2 jaar geduurt tot het eruit gegroeit was en mijn eigen blonde haar weer te zien was. Denk echt aan zuurstokroze of brandweerauto rood?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.11.2020 11:26 Afra:
Met vriendelijke groet, Nhi Ngo Reageren. Maar verloop van tijd kan het toch weer te oranje ondertoon worden dat moet je dan corrigeren met een as tint semikleuring bv van Vibrance igora van schwarzkopf.