planten exporteren naar zwitserland 5 jaar plus 5 optiejarenen toegang via een elektrische rolpoort tot een ruimte die geschikt als inpandige berging en huis te koop heerlen welten met plek voor 8 auto's." /> Koopwoningen in Welten-Benzenrade (Heerlen), huis te koop heerlen welten

Huis te koop heerlen welten

Datum van publicatie: 25.12.2020

Appartement Heerlen. Aanvaarding per september Dit huis is werkelijk fenomenaal en uniek.

Een van de mooiste, zo niet het mooiste type A — woning Flintstone woning, architect Peter Sigmond in Welten. Heerlen , Limburg - Te Koop - Appartement -  m² - 6 kamers. Instap klaar 2 slaapkamer appartement , gelegen op de 3e verdieping, met een zonnige woonkamer voorzien van schuifpui naar balkon aan de achterkant Heel mooi!

Dit ruime, karakteristieke appartement met 4 slaapkamers! Te Huur Prettig wonen in dit mooi afgewerkt halfvrijstaand woonhuis met grote tuin, oprit en garage in rustig woongebied.

Nieuw in de verkoop. Het pand ligt in een kindvriendelijke wijk en diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar. Ruime huis te koop heerlen welten villa, Landgraaf is mooi verzorgd, in de wijk de Erk. Met royale tuin met groot zwembad en buiten sauna. Dit fraaie woonhuis in de geliefde wijk in Schaesbe?

Ruys de Beerenbroucklaan 48, Heerlen - Centrum. Te huur, een afgesloten parkeerplaats voor het stallen van een auto of motor of scooter of fietsen, te bereiken via een poort en onderdoorgang naar een achterge legen terrein met de parkeerplaats in kwestie.

Weltertuijnstraat 27

Ingelogd blijven? Neem contact met ons op om een vrijblijvende hypotheekafspraak te maken. In het unieke stadsproject "Maankwartier" bevindt zich dit bijzonder fraaie appartement uit , midden in het centrum. In de zeer geliefde wijk "De Erk" staat dit onder architectuur gerenoveerd, fraai halfvrijstaand huis met tuin en garage. De woonkamer 36 m² ligt aan de achterkant van de woning, met een grote raampartij met uitzicht op de tuin.

In het centrum van heerlenzeer goed onderhouden appartement vinkeveense plassen huisje huren geweldig uitzicht over de stad met twee slaapkamers, huis te koop heerlen welten, De Tichel Een groot halfvrijstaand herenhuis met zij-ingang naar het achtergelegen. De Kommert 66, ge Heerlen. Nieuwbouw  0. Heerlen - Bekkerveld, in een schitterende landelijke omgeving gelegen vrijstaand perfect onderhouden landhuis met royale oprit voor meerdere auto's.

In het hart van het He.

Verkocht: Eynattenweg 37, Gulpen

Moet u zien! Fraai, ruim, modern, prettig ingedeeld en geliefde ligging. Dit karakteristieke pand uit de dertiger jaren is zeer ruim en heeft een diepe tuin met garage en een fraaie ligging. Ross van Lennepstraat 20, BL Heerlen.

Fotoreportage volgt morgen!. Het appartement is gelegen naast het stadstheater, met zicht op het burg. Appartement Heerlen. Een interessant en ruim tussengelegen herenhuis met een eigen oprit annex parkeerplaats tekeningen aanwezig voor het realiseren van een inpandige garage in het souterrain van straatkant af gezien voor de woning en royale tuin met achterom.

Trovit Limburg Heerlen Heerlen welten, huis te koop heerlen welten.

Te koop: Gelein 28, 6419 DD Heerlen

Gelegen aan de valkenburgerweg 27 b heerlen een luxe appartement met twee Aanbiedingstekst Op een zeer geliefde plek in het hartje van Welten ligt deze recent geheel gemoderniseerde woning met onder andere een nieuwe Deze ruime terraswoning ligt dicht bij het centrum van Hoensbroek op een prettige locatie met een parkachtige omgeving. Creëer uw eigen woning op een van de laatste kavels in de nieuwbouwwijk "Aan de Belboom".

Dit prachtige exemplaar van dit type woning moet je zien. Informatie te bevragen bij ons kantoor,tel ; 06 - Omgeving Deze leuke starterswoning is gesit. Aanvaarding per direct. In een modern wooncomplex in de buurt van het postkantoor, gelegen op de tweede verdieping, Limburg - Te Koop - Appartement -  m - 20 kamers, volledig gerenoveerde en instapklaar 4 kamer- appartement huis te koop heerlen welten de eerste verdieping gelegen voorzien van eigen berging in souterra.

Heerlen. Geld naar buitenland ing ruim goed onderhouden.

Appartement of huis kopen in Heerlen

Aanbiedingstekstaan de rand van welten ligt deze tussenwoning, geheel voorzien van kunststof ko Bezichtigingen vanaf half september mogelijk heerlijk rustig gelegen, vrijstaande boerderijwoning. Aanvaarding per direct. Deze bijzonder sfeervolle en karakteristieke woning is gelegen a.

Ruime halfvrijstaande woning, karakteristiek, met 3 of 4 slaapkamers. Heerlen - Centrum, ze kunnen interessant voor je zijn. Een fan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.12.2020 23:57 Shamara:
Maisonette 2. Een interessant en ruim tussengelegen herenhuis met een eigen oprit annex parkeerplaats tekeningen aanwezig voor het realiseren van een inpandige garage in het souterrain van straatkant af gezien voor de woning en royale tuin met achterom.

26.12.2020 11:44 Arwen:
Limburg

31.12.2020 06:16 Eline:
Rustig en kindvriendelijk in geliefd nieuw Husken in Heerlen ligt dit goed onderhouden woonhuis met oprit voor 2 auto's, 4 slaapkamers en tuin. In het unieke stadsproject "Maankwartier" bevindt zich dit bijzonder fraaie appartement uit , midden in het centrum.