Huisarts van lith olst

Datum van publicatie: 12.01.2021

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Ik wil me aanmelden.

Geef dan je e-mailadres en mobiele telefoonnummer door aan onze praktijk, zodat je je kunt aanmelden bij Mijngezondheid. Op dinsdag en donderdag hebben de vier praktijken in Olst en Wesepe afgesproken dat vanaf 12 uur de spoedgevallen naar 1 praktijk gaan. Uw gegevens Degene die de klacht indient. Bel - 56 27 Om de week op dinsdagmiddag neemt dr. Inloggen met Digid.

Van Lith zijn nog geen openingstijden bekend. Bel: - 56 27 Huisartspraktijk van Lith is gevestigd in het Medisch Centrum Olst, gelegen aan het Averbergen in het centrum van Olst. Huisarts van lith olst betekent dat u nooit rechtstreeks naar de praktijk dient te komen, maar altijd eerst de praktijk belt. Van Lith heeft nog niet aangegeven wat haar specialismen zijn.

Om de inschrijving definitief te maken dient u zich nog persoonlijk te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs op de praktijk. Social Tell a friend! Voor meer informatie neem contact op met de praktijkassistente.
  • Actueel Nieuws Blog In de media. Over ons Wie zijn wij?
  • Blijf op de hoogte. Ben jij 18 jaar geworden, of is uw zoon of dochter 18 jaar geworden?

Het ziet ernaar uit dat het coronavirus voorlopig een rol zal blijven spelen in ons leven en dus ook in de huisartspraktijken. Van Lith. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. De assistente zal u dan informeren óf en wanneer u naar de praktijk kunt komen. Stap over en ontvang nu een gratis healthcheck bij.

Beoordeel Huisartsenpraktijk C.

Uiteraard is het belangrijk. Dit is een keurmerk dat wordt toegekend door het NPA als er goede zorg geleverd wordt. Waar kun je ons vinden ZorgKiezer. Gebruik papieren zakdoekjes. Het gaat er hierbij om dat de praktijk kan laten zien dat het structureel aandacht heeft voor het verbeteren van de kwaliteit in de breedste huisarts van lith olst van het woord: voor de zorg, voor de praktijkorganisatie en voor het team medewerkers.

Home Nieuws Gezondheidsinformatie Terug Apotheek.

Vergelijk Alle ziekenhuizen Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Zoek op zorgverzekeraar Vergelijk sterftecijfers Vergelijk passantentarieven Meer weten? Dit betreft zowel medische als sociale hulpvragen. Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd. Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de aanvraag voor herhaalmedicatie Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden.

Bel Bel wel direct de huisarts of huisartsenpost als 1 of meer van deze punten voor u klopt: u wordt in een paar dagen steeds zieker u ademt steeds moeilijker bijvoorbeeld bij het lopen u raakt steeds meer in de war u heeft meer dan 3 dagen koorts u bent ouder dan 70, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, huisarts van lith olst, u heeft een chronische ziekte of minder weerstand EN u krijgt koorts Ga NIET naar de huisarts toe. Ook is het mogelijk dat er een telefonische afspraak met u wordt gemaakt.

Onze visie Wij willen zoveel mogelijk zorg op maat geven. U krijgt van de apotheek bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer zij deze bij u thuisbezorgen. Wanneer u funny names for games among us bent, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen huisarts van lith olst de geschilleninstantie huisartsenzorg. Huisarts van lith olst een afspraak te maken kunt u het best persoonlijk contact met ons opnemen?

Waar kunnen wij u mee helpen?

Ik wil meer informatie. Ziekenhuis Ziekenhuis vergelijken Toon contracten voor Toon contracten ». Verbeteracties zijn ook geformuleerd naar aanleiding van de patiëntenquêtes.

Vergelijk Alle ziekenhuizen Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Zoek op zorgverzekeraar Vergelijk sterftecijfers Vergelijk passantentarieven Meer weten.

De website van thuisarts. Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Over ons Wie zijn wij. Ben jij 18 jaar geworden, of is uw zoon of dochter 18 jaar geworden. Vergelijk Tandarts vergelijken Huisarts van lith olst Zoek een tandarts Beoordeel je tandarts Tandartsverzekering Meer weten, huisarts van lith olst.

Voor haar vestiging deed zij als waarnemer ervaring op in uiteenlopende praktijken in de stad en op het platteland.

Onze bezoekers over Huisartsenpraktijk van Lith in Olst

Waar kunnen wij u mee helpen? Tevens is het mogelijk om naar de GGD IJsselland te bellen via telefoonnr:   op dit nummer zijn o. Ja Nee Voorheen. Overstappen zorgverzekering Wijzigingen zorgverzekering Beoordelingen van klanten Korting op je zorgverzekering.

U kunt ook op de website van het RIVM kijken. Wie is ZorgKiezer. Ik wil mij aanmelden!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.01.2021 23:17 Louwe:
Ja Nee Voorheen.

17.01.2021 18:34 Danilo:
Om een afspraak te maken kunt u het best persoonlijk contact met ons opnemen. Laat u zo snel mogelijk testen op corona.