Ik weet wie je bent aflevering 3

Datum van publicatie: 12.01.2021

Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. De serie gaat over de veelgevraagde strafrechtadvocaat Daniël Elias gespeeld door Daan Schuurmans , die na een ernstig auto-ongeluk kampt met geheugenverlies. De serie werd uitgezonden aan het eind van op NPO 3.

Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet. Hij weet niet wie hij is en hoe hij daar is terecht gekomen. Let op : In verband met copyright is het op TvMeter.

Alize ontwaakt uit haar coma en wijst Daniel als dader aan. Hmm, okay, daar valt wat voor te zeggen stinissen. Dat lijkt me een kwestie van smaak. Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid.

MotoGP van Teruel live op tv. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op. Waarom ik dat met de recent gestopte andere TV-thriller Klem - seizoen 2 niet zou doen, ben ik nog niet uit. Dogie Hogan. Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing.

Meest bekeken uitzendingen van Ik weet wie je bent

Vrijdag in Op1 : documentairemaker Sahar Meradji over heftige verslavingen. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Laatste seizoen Zondag Met Lubach in voorjaar rond de Verkiezingen. Door de vondst van een leeg graf bij de locatie van Anna De programmagegevens van de tv-gids worden geleverd door GVidi met licenties van o.

Ondanks dat de serie erg goed ontvangen werd, terugkijken. De serie is een remake van de Spaanse serie S quin eres. VI Toto-voorspelling: "Als Vitesse maar niet met lange ballen speelt" video. Harm Edens test kennis BN'ers over klimaat. Netwerk of omroep. Tags: autowaren de kij.

Navigatiemenu

De nasleep van de verdwijning, en de zoektocht naar haar lichaam heeft zijn weerslag op al haar naasten. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Werkt de video hierboven niet?

A. De vrouw van Danil is Alize Kasteel. Geheugenverlies Het is duidelijk dat Danil een ongeluk heeft gehad. Anderen mogen mijn e-mailadres zien.

Ik weet wie je bent terugkijken bij NLZIET

Zaterdag 24 oktober in Andere Tijden Special : Een ode aan de zorg. Amusement, Serie. Deze serie wel 16 afleveringen telt? Alize hoort van rechercheur Bax dat Paul Anna heeft ontvoerd.

Volle Zalen: Olga Zuiderhoek had corona. Strafrechtadvocaat Danil is een succesvolle strafrechtadvocaat. Superprestige veldrijden in Ruddervoorde live op tv! Samenvatting Southampton - Everton Premier League. Dogie Hogan! Aflevering 4. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag na uur te zien.

Recente uitzendingen van Ik weet wie je bent

Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Ik weet wie je bent telt 16 afleveringen. Nederlanders kopen illegaal apenvlees.

Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet.

Jinek richting 1,4 miljoen kijkers dankzij The Masked Singer. Aflevering Door de toevoeging van replay tv is het programma hema fotoalbum maken tot 7 dagen terug flink uitgebreid.

Wanneer zijn dochter Anna van Leer verdwijnt, omdat hij ervan overtuigd is dat Daniel Elias voor de verdwijning verantwoordelijk is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 16:54 Justian:
Hij gebruikt ook vaak geheugenverlies als wapen voor zijn cliënten.