Lieve korte tekstjes liefde

Datum van publicatie: 25.12.2020

Nu ik eenmaal van je hou, ben ik bang om je kwijt te raken Ingezonden door Melissa Het denken aan jou. Daar kan je van op aan Met jou aan mij zij, voel ik me vrij.

Ingezonden door Melissa Souvenir de Fransen zeggen "souvenir. Ingezonden door Maraatje Liefde. Als zacht golvend water Sluiten jouw lippen zich om de mijne Een vloedgolf Door mijn ziel Ingezonden door Senshi "Maar" een woord.

Ingezonden door Joke Onuitgesproken liefde nooit gesproken woorden, op het puntje van mijn tong. Ingezonden door Bloemetje Relaties relatie zonder ruzie,is een relatie zonder liefde.

Als je toch zo tegen me doet.. Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Weet je niet ik kijk naar je maar je ziet het niet ik lach naar je maar je ziet het niet ik fluister "hallo" maar je hoort het niet ik hou van je maar dat weet je niet Ingezonden door Bieketje Twee mensen Twee verschillende mensen met verschillende gedachten.

Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Kalm en stil. Dat gevoel dat komt, en daar zal het voor altijd blijven staan Ingezonden door Sammy Vogels, Door jou aanwezigheid hier om me he.

Mijn hart maakt een lieve korte tekstjes liefde. Koud door mijn verdriet? Ik schreef jouw naam in mijn hart.

Ingezonden door Lachtaartje Bij toeval Ik heb je ontmoet, misschien bij toeval misschien moest het zo zijn.
  • Slaapwellekes en droom zacht, er is iemand in dromenland die op jou wacht. Ingezonden door Esther For you.
  • Ingezonden door Guntse Love. Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Vier kleine woordjes.

73 liefdesberichten

Dat gevoel dat komt, ik weet het zeker, Want het loopt over in mijn overvolle beker, Door jou aanwezigheid hier om me heen, Door jou voel ik mij nooit alleen!

Toen je mij verliet Heb je mijn hart geraakt Nu ben je weer bij mij En kan ik weer gelukkig worden Ik ben blij met jouw liefde Ik wil bij je zijn Daarom dit kleine gebaar Gegeven uit mijn hart Zodat je weet Hoeveel ik van je houd Ingezonden door Marian In 3 maanden. Die de wereld beter maakt Ingezonden door Griffioen84 Verliefd Leuk dat je verliefd bent Maar toch hij woont zo ver weg En toch is het heel dichtbij namelijk in je hart Het is fijn als je aan hem denkt En soms doet het toch weer pijn zo ver weg Je voelt je raar Maar op je gemak Je zit op school waar denk je aan Niet aan school maar aan hem Ingezonden door Marijke B.

Zelfs de mooiste ster die schittert in het paradijs kan mijn ogen niet zo doen stralen, als wanneer ik een kleine glimp van u mocht ontvangen.

Jij bent degene die ik bedoel.

  • Warm door de zon.
  • Het verschil met seksualiteit uitgelegd. Ingezonden door Snoetje Mijn hartje mijn hartje is lief, mijn hartje is mooi, mijn hartje is grappig, mijn hartje is blij, mijn hartje ben jij.

Onder de sterren wens ik heel lieve korte tekstjes liefde, dat ik in jouw armen liggen mag vannacht. Alles wat ik wil is jou kunnen beminnen.

Ingezonden door Vicky Leven zonder iets, zonder wat leven zonder liefde, lieve korte tekstjes liefde, en ze blijven of ze gaan dood Ingezonden door Marleen Ik hou van jou. Mijn gedachte. Ingezonden door Love Ya Hoe moet ik je het zeggen ik weet niet hoe ik je het moet vertellen het lijkt zo moeilijk, maar dan krijgt mijn keel geen adem me. Liefde is 1 miljoen vlinde.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Ingezonden door Puffie Blijf bij me. Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Zonder jou Jij bent mijn ster, mijn zon, mijn maan, zonder jou kan ik niet bestaan Soms wou ik dat ik even onsterfelijk was dan leefde ik door en door dan ging ik naar een grote waterval waar ik kon zingen van oor tot oor Ingezonden door Engeltje Love is in the air.

Het mooiste wat me ooit is overkomen ben JIJ!

Ik schreef jou naam in het zand Maar het water van zee spoelde het weg Ik schreef jou naam met broodkruimels maar de vogels aten ze op Ik schreef jou naam in mijn hart En daar staat het nog steeds geschreven …. Ingezonden door Babeke Weet je Weet je dat ik van je hou, lieve korte tekstjes liefde, diep in mijn hart Ingezonden door T. Ingezonden door Katjen Voor jou. Ingezonden door Ikke Jou. Dromen Uren kan ik zitten dromen Hoe jij mijn leven bent binnen gekomen Om er nooit meer uit te lopen Zo bijzonder, weet je als je er niet bent dat ik je lieve korte tekstjes liefde mis.

Mooie Nederlandse liefdesteksten

Ingezonden door Catgirl Sneeuw Ik hou van jou, ik hou van jou Een dag, een jaar, een eeuw Ik weet dat liefde lente is Maar ook een beetje sneeuw Toon Hermans Ingezonden door Anneke Liefje Klein en onschuldig een bloemenpracht zacht maar ook vol pit zwevend op een zachte bloesem houd ik jou hand vanaf nu zijn wij 1 jij maakt mij week jij maakt mij dol overal zie ik jou er is niets anders meer Ingezonden door Nine Hand in hand loop niet voor mij, ik kan niet volgen loop niet achter mij, ik wil niet eerst gaan maar loop naast mij, we zullen samen gaan hand in hand En ook al is mijn hart versleten, Nooit zal ik je vergeten.

Jij bent als een ster aan de hemel Die schittert in de nacht Jij bent alles wat ik ooit van iemand heb verwacht Jij bent als de zon in mijn leven Als het licht in mijn hart Jij bent mijn alles Ja, jij bent mijn schat Ingezonden door Schorpioentje If you.

Zijn hart gestolen? De smaak van die eerste zoen, zo speciaal en met zoveel passie. Liefde bestaat al eeuwen. Ik droom over jou, lieve korte tekstjes liefde. Iedere seconde zonder jou duurt als een eeuwigheid voor mij. Ingezonden door Evelien Dit kleine gebaar, lieve korte tekstjes liefde. Twijfel bestaat Twijfel in liefde Twijfel in geloof Twijfel lieve korte tekstjes liefde jou Of toch niet Nee in jou heb ik geen twijfel Mijn twijfel is bij jou weg voor altijd Ingezonden door Marijke B.

Ingezonden door Maraatje Liefde de gedachte aan motivatiebrief voorbeeld opleiding hbo maakt me blij bij de gedachte aan jou voel ik me vrij samen slaan we ons overal wel doorheen bij de gedachte aan jou voel ik me niet meer alleen de gedachte aan jou geeft me kracht wetend dat jij daar ergens op me wacht bij de gedachte aan jou voel ik me vrij degene die mijn hart gevuld heeft, dat ben jij Ingezonden door Debby voor S.

Wat is liefde?

Soms wou ik dat ik even onsterfelijk was dan leefde ik door en door dan ging ik naar een grote waterval waar ik kon zingen van oor tot oor Ingezonden door Engeltje Love is in the air. Ingezonden door Joke Onuitgesproken liefde nooit gesproken woorden, op het puntje van mijn tong.

Ik ben gelukkig als je naar me lacht, als je bij me bent.

Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Zonder jou Jij bent mijn ster, mijn zon, ga ik telkens in de fo. Zonder jou.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.12.2020 11:14 Antoon:
En dat allemaal weer opgegeven. Twee verschillende mensen met verschillende gedachten.

02.01.2021 14:51 Josef:
Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Het mooiste Ik zou het zo van de daken willen schreeuwen en aan de wereld willen laten zien.. Ik zag je daar Een gedichtje om je duidelijk te maken, Een gedichtje om te vertellen, Hoe blij ik ben dat er een wij bestaat, Een wij die niet meer overgaat… Een paar schijnbaar losse woorden, Woorden die blijkbaar moeten komen, Maar deze woorden van o zo diep, Over hoe mijn hartje overliep, Wil ik met je delen, Recht vanuit mijn hart, Kijk naar ons en voel hoe fijn, Hoe vol van liefde en vrij van pijn, Ik koester dat gevoel, Want ik weet jij ook, Je bent mijn ster, wij houden van elkaar, Jij zit diep van binnen, dat weet ik, want ik zag je daar!