Ongesteld tijdens pil slikken

Datum van publicatie: 17.03.2021

Nu 3 weken terug een stopweek ingelast, werd keurig ongesteld en ben weer begonnen met slikken, nu moet ik nog ongeveer 7 pillen van deze strip en ben ik alweer ongesteld, tussendoor is het wel gestopt, maar soms nog wat hele lichte gekleurde afscheiding. Dat slik ik nu een week of vijf. Vanessa , Ik neem mijn pil al 3 jaar en neem ze veel door.

Een moment geduld aub Afhankelijk van het soort pil dat je slikt, kan het voorkomen dat je onregelmatige bloedingen krijgt of helemaal geen bloedingen meer ervaart. Ik neem de pil al 2 weken is dat normaal? Ab , Ik slik al jaren dezelfde pil ben bijna 50 jaar. Allereerst is het belangrijk om te begrijpen hoe de menstruatiecyclus werkt.

Misschien een goed idee om even contact te zoeken met je huisarts of apotheek voor meer informatie. Enig idee waar dit de oorzaak van kan zijn. Ik ben niet aan de pil, ongesteld tijdens pil slikken.

Normaal word ik dan ongesteld de maandagochtend erop. Let op: de pil beschermt niet ongesteld tijdens pil slikken soa's.

AnoniemIk slik nu al voor de 7e keer de pil door en heb nu net in de 2e week van strip grote zwitserse sennenhond pups, maar is uiteraard niet uitputtend.

  • Kies een pil die bij je past.
  • Het is ook vaak zo dat je, wanneer je een pil vergeet vlak voor of na de stopweek, of ze stelselmatig vergeet, de betrouwbaarheid van de pil niet bevorderlijk is. Soa's Let op: de pil beschermt niet tegen soa's.

Ik heb dat gedaan maar er is niets veranderd. Jdw , Hey! Reactie infoteur , Hi, normaal gesproken wordt aangeraden om te stoppen zodra je een doorbraakbloeding krijgt mits je de pil zoals in jouw geval al een tijdje doorslikt.

Dedewo , Ik slik niet de pil en heb ook geen spiraaltje maar heb de afgelopen maanden wel steeds last van doorbraakbloedingen die steeds wat heftiger lijken te worden en waarbij ik helder helder rood bloedverlies heb.

Vanessa , Ik neem mijn pil al 3 jaar en neem ze veel door.

  • Anoniem , Hallo, Ik slik nu al voor de 7e keer de pil door en heb nu net in de 2e week van strip 8.
  • Volg ons Facebook Twitter. Wellicht is een andere pil de oplossing.

Nu heb ik ineens op dag ongesteld tijdens pil slikken een doorbraakbloeding. AnnaHi, Ik sla mijn stopweek over! Ik was nu van plan om mijn pil voor de 1e keer door te nemen. Is dit alles normaal.

Reactie infoteurHallo. Ann. Het kan dus geen kwaad om toch een keer een check te laten doen bij je huisarts.

Wat is een doorbraakbloeding?

Ook al slik je de pil door, kun je na een aantal maanden last krijgen van doorbraakbloedingen. Laatst herzien op 17 jul Lees eerst goed hoe dat precies werkt. Nu ben ik vandaag ongesteld geworden terwijl ik over 2 dagen mijn laatste pil heb.

Het kan zeker voorkomen dat je toch ongesteld wordt door het doorslikken heen maar dit klinkt wel heftig, verkouden. Is het schadelijk dat ik gewoon ben gaan doorslikken en niet ben gestopt met het slikken van de pil. Dan moet ik de hele tijd met een inlegkruisje lopen. Ookal is mijn pilstrip nog niet gedaan, ongesteld tijdens pil slikken. Ben je onlangs een nachtdienst gaan werken. Tijdens mijn afgelopen stopweek was ik ziek koorts, na.

Oorzaken van een doorbraakbloeding

Sophie , Hi! Check bij adressen of dit bij jou in de buurt kan. Reactie infoteur , Hoi Melissa, voor een dergelijke specifieke vraag verwijs ik je graag naar de bijsluiter van je pil, je apotheker of huisarts.

Nu precies een week later bloed ik nog steeds en vraag ik mij toch wel af wat dit kan zijn. Reactie infoteurGoedemiddag, wat vervelend. Dit is deels waar, maar ook een fabel. Anneke. Weet jij het antwoord. Je lichaam geeft in dit geval zelf aan dat het tijd wordt om gesteld te worden. Ongesteld tijdens pil slikken moet ik dan nu aan mijn stopweek beginnen.

Winkelmandje

Doe dat in ieder geval: als het tussentijds bloedverlies voor het eerst is, terwijl u de pil al langer gebruikt. Nu 3 weken terug een stopweek ingelast, werd keurig ongesteld en ben weer begonnen met slikken, nu moet ik nog ongeveer 7 pillen van deze strip en ben ik alweer ongesteld, tussendoor is het wel gestopt, maar soms nog wat hele lichte gekleurde afscheiding.

Een grote mate van stress, een tekort aan energie, een tekort aan lichaamsvet en een verstoorde huishouding.

Ik kan me voorstellen dat je hier niet blij van wordt en ik zou dan ook even contact zoeken met je arts of apotheker ongesteld tijdens pil slikken advies. Type zoekwoorden. Na 21 dagen is de strip leeg.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: