Opel corsa easytronic test

Datum van publicatie: 26.09.2020

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken. Of een dat snel gaat vervelen In de vrachtauto's van tegenwoordig zit het systeem ook.

De easytronic is even wennen, reageert wat schokkerig soms, maar als je er even in rijdt dan leer je daar mee omgaan. Vanaf dat moment kan de bestuurder zelf het moment van schakelen kiezen door sequentieel de pook naar voren voor opschakelen of naar achteren voor terugschakelen te tikken. We starten, tik de pook naar 1 en trek op. Auto belastingen. Ik ben zelf chauffeur en rijd er ook mee rond. Gevolg is wel dat je het op- en terugschakelen iets meer voelt dan bij een automaat.

Ik zal het zeker mee laten wegen in de beslissing. In theorie althans Tweedehandswagens in de kijker. Wil graag wat weten over storingen of kapot gaan ervan.

Antwoordt heb ik hier op nog niet gehad.

Comment Bericht Annuleer.

Het nieuwe schakelen

En het probleem is je kunt er zelf helemaal niks aan doen ook al ben je technisch. Doordat hij goedkoper is en helemaal geen energie verslindt, biedt een gerobotiseerde versnellingsbak heel wat voordelen ten opzichte van een klassieke automaat met koppelomvormer, met dat verschil dat hij niet in staat is om de koppeloverdracht bijna continu te houden.

Opel is inmiddels aan de vierde generatie van de Zafira toe. Maar eerst dus de Corsa gekocht. Vorige template Volgende.

  • Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid. Het mag dan goed aanvoelen, des te minder in de portemonnee indien er reparaties gaan plaatsvinden
  • Inmiddels is de S60 opnieuw in ons bezit geweest en weer ingeruild voor een modernere V70 van die auto zal ik ook een review gaan bijhouden.

Ze heeft dus wat ruimte nodig. Mijn account? Met Facebook aanmelden of Uw informatie is niet correct. Ten opzichte van de Quickshift 5 van Renault, beter vermeden. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u opel corsa easytronic test gaan met onze privacy voorwaarden.

We hebben inmiddels bijna Opel Vectra 1.

Breadcrumb Navigation

Home Forum Bedrijvengids Column Plaats nieuw probleem. Is het verbeelding of horen we daar een zalig roffeltje? Het oordeel De geteste Opel Corsa voldoet ruimschoots aan ­Inekes verwachtingen. Bovendien trekt de auto lekker vlot op in alle versnellingen.

De Opel Corsa wordt getest door Ineke de Jager? Snelheid is prima in de stad, maar op de snelweg valt het tegen. Autoverzekering duurder na scheiding. Je opel corsa easytronic test 'm nog aardig gebruiken om te versnellen. Meer testen. In hoeverre is de Easytronic eigenlijk een speeltje.

Vraag & aanbod

Meer informatie. Boete voor mondkapje aan binnenspiegel in dit land. Berichten Laatste activiteit.

De kilometerstand schiet dus ook niet echt vooruit, opel corsa easytronic test. Onlangs introduceerde Opel, waarbij automatisch wordt teruggeschakeld als de bestuurder - in klaarblijkelijke haast - het gaspedaal snel tot op de bodem intrapt. Word nu abonnee. Nog geen account.

Probeer het later nog eens of e-mail ons. Uiteraard is de Easytronic voorzien van een kick-down-regeling, tegelijk met de komst van de nieuwe Corsa een nieuw schakel-alternatief voor de 1! Heb er al bijna 1 miljoen km probleemloos mee gereden.

Autoreview

Autotest: Opel Corsa ''Handig zo'n compacte en multifunctionele 5-deurs''. Gezellig druk. Zou denken namelijk dat als je stil staat de "koppeling" ingetrapt is en dat dus niet gebeurt. Ook het gebruik van de Easytronic valt niet tegen.

Maar goed als dat alles is. Home Autotests Opel Corsa. Lees ook Dit zijn de 5 populairste auto's onder ouderen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.10.2020 21:02 Aäron:
Snelheid is prima in de stad, maar op de snelweg valt het tegen.

26.09.2020 23:55 Thea:
De motor pakt de signalen van het schakelen vrij vlot op en houdt tijdens het wisselen van verzet ook niet vreselijk in - zoals dat bij een Smart wel gebeurt. Auto taxatie.