Pc gaat niet meer aan

Datum van publicatie: 21.11.2020

Klik in het onderdeel Systeemfouten op het selectievakje voor De computer automatisch opnieuw opstarten. Wat in de praktijk voor de grafische kaarten van de pc betekent: Nvidia of AMD.

Deel: E-mail Deel koppeling. Met de automatische opstartherstelfunctie zul je waarschijnlijk minder problemen hebben met het opstarten. Selecteer een account en meld uzelf aan. Ik heb daarna iedere andere versie van resetten geprobeerd ook een volledige reset , maar mijn scherm werd zwart en er gebeurde steeds niks meer tijdens het resetten. Ik heb een asus waar Windows 8 opstond ge updadet naar Windwos

Canada - English! Ik weet bijna zeker dat ik er vanaf mijn pc niet meer bij kom dus dat was volgens ons de enige optie. Klik in dit scherm op de optie Problemen oplossen. TIP Als je PC met losse monitor en na een windows10 update opeens niet meer doorstart en begint te piepen, geen monitor, pc gaat niet meer aan.

Bedankt voor de reactie, Dit is helaas ook niet gelukt, want mijn pc gaat niet meer aan. Hoewel de stappen op deze pagina er op het eerste gezicht misschien ingewikkeld uitzien, hoeft u ze alleen in volgorde en stapsgewijs uit te voeren. U kunt nu bekijken op welke manier Windows geactiveerd is.
  • Wat dan heel vaak het probleem oplost is: Sluit de computer af.
  • Wanneer Systeemherstel het probleem op heeft kunnen lossen dan zal de computer na opnieuw te zijn opgestart weer als vanouds werken. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Toon van Daele

Česká Republika - Čeština. Na het downloaden open het bestand, er zal een programma worden geopend. Selecteer een geschikt back-upmedium, druk op Volgende en op Back-up starten. Wij verdienen ons geld o. Ísland - Íslenska.

Sommige updates zijn vereist en kunnen niet worden verwijderd! Windows 10   Problemen met geluid in Windows 10 Nieuwste: blackwood0 Gisteren om Als u onlangs een update hebt genstalleerd, kunt u de update verwijderen en kijken of daarmee het schermprobleem is opgelost.

Aarie25 zei:. Ik kon geen herstel usb maken omdat mijn computer niet goed opstart.

Wanneer heeft het probleem zich voorgedaan?

Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Je hoeft je geen zorgen te maken over een productsleutel, omdat je pc online wordt geverifieerd en de activeringsgegevens worden opgeslagen op het e-mailadres van het Microsoft-account dat je gebruikt om je aan te melden bij Windows Ik kom niet verder dan het opstart scherm van mijn moederbord.

De stekker niet goed in het stopcontact zit. Om vanuit de herstelomgeving toch bij juiste station-letter te komen, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Mijn naam, kun je een trucje uithalen. Ik kom de bios en het boot menu ook niet in. Zet de computer aan en laat hem opstarten.

Wat gebeurt er wèl als u de pc aanzet?

Bijvoorbeeld wanneer bekend is bij de maker van de software dat bij een bepaalde versie van het stuurprogramma zich problemen voordoen. Ook bij een defecte videokaart kan de Post geluidssignalen genereren. Krijgt u deze melding direct na een heftige crash? Suomi - Suomi. In een dergelijke situatie is alles met uw pc hoogstwaarschijnlijk dik in orde, maar gaat er in Windows iets fout met de opstartprocedure.

  • Dit duurt meestal wel even.
  • Of die daarin ook zal slagen, hangt af van de aard of de ernst van de schade.
  • El Salvador - Español.
  • Niet om ervoor te zorgen dat de computer niet meer opstart.

Alleen de pc opnieuw opstarten verhelpt vaak al kleine en onduidelijke problemen. Waarschuwingen dat de fabrikant er onmisbare zaken op gezet had heb ik genegeerd. De computer start niet meer op, wat nu. U kunt meer te weten komen over de veilige modus of blijven lezen en we zullen details verstrekken wanneer u ze nodig heeft. Sommige oplossingen zijn eenvoudig, afhankelijk van wat de oorzaak was, of wanneer u handmatig een systeemherstelpunt maakt!

Deze geeft waarschuwingen weer. Als u te maken pc gaat niet meer aan met een zwart of leeg scherm voordat strakke tuin ideeen aanmeldingsscherm wordt weergegeven, pc gaat niet meer aan, voert u de volgende acties in deze volgorde uit. Herstelpunten worden gemaakt wanneer u een nieuwe app, maar de kans is groot dat u dezelfde foutmelding weer ziet verschijnen bij een volgende opstart.

Power drain

Maar met een kleine storing zou je willen dat je het nooit op je apparaat had geïnstalleerd. Aarie25 zei:. Lukt het opstarten in de veilige modus wel, dan weet u in ieder geval dat het probleem zich niet in de kern van Windows bevindt.

Een andere methode om handmatig computerproblemen mee te lijf te gaan is met behulp van de app Betrouwbaarheidsgeschiedenis dat tevens onderdeel is van Windows

Systeemherstel 6. Klik op het volgende scherm op de tweede optie we willen namelijk een herstel USB stick maken. Maak dan gebruik van een betaald account.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.11.2020 19:56 Sjoert:
Bij een schone start wordt Windows gestart met een minimale set stuurprogramma's en opstartprogramma's, zodat u problemen met softwarecompatibiliteit kunt oplossen.

26.11.2020 20:15 Pei:
Windows 10 beschikt echter over een ingebouwd opstartherstelprogramma dat in heel veel gevallen het probleem automatisch oplost.

24.11.2020 11:31 Aartje:
Spring naar de content Home Tips en trucs Windows Computer start niet op, wat kan ik er aan doen.