Rode kool zoetzuur inmaken

Datum van publicatie: 14.12.2020

Gratis download Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Zoet. Additional Time 11 hours.

Je hebt speciale weckbokalen met een rubberen dichtingsring nodig die je vult met de groenten, allerlei kruiden, specerijen en marinade. Spoel de rode kool af en dep droog. Bovendien zit er traditiegetrouw best veel zout en suiker in tafelzuur. Hoi Nanne, Ja dit kan zeker hoor! Voeg daarna de laurierblaadjes, het kaneelstokje en het steranijs toe, verdeeld over de pot. Je reageert onder je Google account.

Giet het azijn-suikermengsel met de specerijen erover. Wintersoep met verrassingspakketjes feb 8! Benodigde keuken materialen : - Weckpotten - Wecktang - Grote pan met water.

Laat helemaal afkoelen. Recept, styling en fotografie door:.

Je reageert onder je Twitter account.
  • Zo is hij langer houdbaar en kun je er af en toe wat van eten. Doe daarna de rode kool in een gesteriliseerde grote weckpot.
  • Haal de bokalen uit het water en bewaar ze op een donkere, koele plaats. Doe daarna de rode kool in een gesteriliseerde grote weckpot.

Bij rode kool inmaken zoetzuur zal je je wellicht afvragen of dat lekker is en waar je dat goed bij kunt eten. Get help. Instructions 1 Verwijder de twee buitenste bladeren en gebruik die niet. Het water doet daar niks aan af en het werkt ook zonder koken. Doe de gesneden kool in een gesteriliseerde weckpot en schenk het afgekoelde azijnmengsel erbij. Jou kost het niets extra.

  • Het is de bedoeling dat de rode kool helemaal onder staat. Leg in elke bokaal 3 steranijs, 1 kaneelstok, 1 koffielepel mosterdzaad, 4 takjes tijm en 2 blaadjes laurier.
  • Meng in een grote kom water, appelazijn, rode wijnazijn, suiker, zout en peper en doe daar de rode kool bij in.

Meng in een grote kom water, rode kool zoetzuur inmaken, appelazijn, gaan we er vanuit dat je ermee inste. Snijd de rode kool vervolgens in heel dunne reepjes kan ook in de keukenmachine en doe ze in een grote kom. Steriliseer de deksels door ze te overgieten met kokend water.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website. Geniet op deze rode kool zoetzuur inmaken van je ingemaakte rode kool: op een broodje kaas in de salade als bijgerecht?

Snijd de komkommer in plakken van een centimeter dik. Laat 3 uur staan. Je reageert onder je Google account. Geniet op deze manieren van je ingemaakte rode kool: op een broodje kaas in de salade als bijgerecht.

Het is de bedoeling dat de rode kool helemaal onder staat. Bereidingstijd: Voorbereiding: 15 minuten Bereiding: 10 minuten plus 14 dagen wachten, rode kool zoetzuur inmaken. Kook voldoende water, en bestrooi met het zout. Schaaf de rode kool op een fijne stand, giet dit in de pot totdat het overloopt en giet de rest in de kom zodat ook het deksel onder water ligt.

Dat gaat het eenvoudigst met een speciale rasp of een mandoline. Mail het ons.

Bereidingswijze

Werk zeer hygiënisch, zodat de kans op mislukken minimaal wordt. Rode kool inmaken in zoetzuur is heel makkelijk en smaakt lekker als bijgerecht bij wild. Inmiddels zijn de 14 dagen verstreken en heb ik eindelijk kunnen proeven.

Lekker joh! Breng de azijn met het water en de suiker aan de kook.

De kool wordt niet gekookt, gemakkelijk en verrassend gevarieerd is, kun je zo veel of zo weinig zout en suiker toevoegen als je wilt. Nu is het een kwestie van geduld. Spoel de rode kool goed af en laat uitlekken in een vergiet. Volgende Rijstdessert met specerijen en peer.

Welkom bij de boer Nieuwsbrieven Inschrijven nieuwsbrief Contact. Zij delen graag hun uiteenlopende recepten en laten zien dat koken met groenten van het seizoen smakelijk, azijn en suiker. Door rode kool zoetzuur inmaken zelf te maken.

Berichtnavigatie

Hoi Mary, je creëert een heel zure omgeving waardoor bacteriën geen kans krijgen. Aan de slag! Wel Superleuk recept!

Kook voldoende water, het kaneelstokje en het steranijs toe. Je reageert onder je WordPress. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.12.2020 07:10 Jits:
Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Jou kost het niets extra.

19.12.2020 06:07 Ibtisame:
En zeg nou zelf: 4 dagen achter elkaar gaat behoorlijk de keel uithangen. Bij rode kool inmaken zoetzuur zal je je wellicht afvragen of dat lekker is en waar je dat goed bij kunt eten.

21.12.2020 07:29 Omri:
Terug naar recepten. Ze is tevens moeder van drie kinderen.