Slag in je haar maken

Datum van publicatie: 16.10.2020

In dit filmpje ontdek je nog een andere manier van krullen maken zonder warmte: bantu knots. Gebruik je een krultang zonder clip?

Draag het in tegengestelde richting en je hebt ongekend volume! Om het krullen van je haar eenvoudiger te maken en te zorgen voor een mooier resultaat zijn deze producten een aanrader:. Met pennen of potloden kan je ook je haren krullen zonder dat je warmte hebt gebruikt.

Probeer dan eens te stylen nadat je een salt spray hebt aangebracht. Misschien heb jij het al en wil je juist een keer wat anders, maar we krijgen vaak de vraag hoe je nonchalante golven of waves creëert in je kapsel óf juist behoudt. Maar hoe krijg je dit nou op een simpele manier voor elkaar?

Zo doe je dat. Het is nog steeds een hele goede manier om. Maar guess what. Dus dames. Mei .

Dit deden we als kind ook enorm veel: we gingen slapen met vlechtjes en hadden de ochtend erna slag in onze haren!

Bekijk Video

Gebruik je een krultang zonder clip? Zo behoud jij je golvende lokken. Er bestaan verschillende soorten en maten rollers, het hangt maar net af van wat je graag wilt maken van type krul. De Thermal Protection Spray creëert verschillende structuren in het haar en bevat style memory.

Verkozen tot beste krultang voor het maken van grove krullen en slag haar! Let wel: hoe langer de knot zit, hoe steviger de slag is.

Pak dan je stijltang en knijp van slag in je haar maken naar beneden de tang dicht, haal hem even los en knijp hem iets verder naar beneden weer dicht. Stap 8. De Session is een extreme hold haarspray die een langdurige fixatie geeft, niet kleverig is en makkelijk uit te borstelen is. Wist je dat je met een haarband je haren ook heel makkelijk kan krullen. Je begrijpt vast wel dat je je kapsel ook best eventjes vastzet met een klemmetje of enkele speldjes.

Jij hebt al golvend haar?

How to? Wij gebruiken voor een natuurlijke slag of golf het liefst de BaByliss Pro warme-lucht-borstel. Golven met de föhn?

Dan zijn de kleine rollers het beste. Previous post Hoe kies je de perfecte salontafel voor tv lift zelfbouw interieur. Dit zijn ook items die je sowieso wel in huis hebt, dus kan je dit zeker eens uittesten, slag in je haar maken. We sommen graag de populairste technieken voor je op zodat ook jij aan de slag kan om krullen zonder hitte te maken en zo terug gezond haar kan krijgen.

Stap 4. Add a Comment Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zelf golvend haar creëren

Deel dit bericht! Meest gezocht Shampoo Styling Haarkleuring. Het haar valt sluik langs je gezicht en kan wel wat meer body gebruiken! Ook hier is het handig om te weten dat de dunnere papillotten voor heel strakke krullen zorgen, terwijl de grote papillotten eerder voor waves gaan zorgen.

Hierdoor blijft het volume langdurig gewaarborgd. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Maak eerst weer eventjes je haren weer een beetje vochtig en draai lokken haar om een pen of potlood.

Plus: slag in je haar maken laat je best door iemand anders doen, want bij jezelf is dit echt geen simpele methode. Wij gebruiken voor een natuurlijke slag of golf het liefst de BaByliss Pro warme-lucht-borstel, slag in je haar maken. Jacky M. Herhaal deze techniek met het andere deel van je haar. Hittebescherming: check. Deze haarlak zorgt voor een intense textuur en versteviging.

De Session is een extreme hold haarspray die een langdurige fixatie geeft, niet kleverig is en makkelijk uit te borstelen is. Begin daarna aan een kant met het maken van een haarrol. Probeer dan eens te stylen nadat je een salt spray hebt aangebracht.

De Thermal Protection Spray is een krachtige, dan verbrand je in ieder geval niet je vingers! Schuimrollers koop je hier. Je krijgt met deze methode spiraalkrulletjes.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2020 06:27 Armanda:
Related Posts Wenkbrauwen verven? Krul het haar van je gezicht af, dus naar buiten toe.

20.10.2020 19:04 Carlyn:
Hiervoor moet je eerst eventjes de tenen van de sokken knippen en de sok oprollen tot een donut. Previous post Hoe kies je de perfecte salontafel voor jouw interieur?

17.10.2020 14:59 Lora:
Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.