Stronghold plus kat kopen

Datum van publicatie: 28.12.2020

Accepteren Statement. Beaphar FiproTec - tegen teken en vlooien - kg - 3 pipetten. Eigenschappen Frontline Spray

Wat vinden anderen? Elke levensfase Vlooienmiddelen voor katten die Vandaag Bezorgd wordt via Select. Uiterlijk zaterdag in huis Houd de pipet rechtop en druk stevig op de dop zodat deze door de afsluiting van de pipet heen prikt. Naam en adres van de houder van de vergunning voor het in de handel brengen en de fabrikant verantwoordelijk voor vrijgifte, indien verschillend Houder van de vergunning voor het in de handel brengen en fabrikant verantwoordelijk voor vrijgifte: Zoetis Belgium SA Rue Laid Burniat 1 Louvain-la-Neuve BELGIË 2.

Zo kunt u de kennel of andere verblijfplaats van uw hond of kat beschermen tegen de vlo en teek.

Voor honden en katten tot 11 kilo Beaphar Vlo Kil werkt snel en direct, binnen 6 uur zijn alle vlooien… Meer. Verwijder vervolgens de dop. Kitten tot 1 jaar De pipet dient direct voor toediening pas uit de beschermende verpakking te worden gehaald.

Teken moeten begonnen zijn met voeden op de gastheer om blootgesteld te worden aan sarolaner; de overdracht van teekgebonden infectieziekten kan daarom niet worden uitgesloten! Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen, stronghold plus kat kopen.

Dosering voor elke doeldiersoort, wijze van gebruik en toedieningsweg Spot-on gebruik.
  • Ideaal om honden langdurig te beschermen tegen teken en vlooien. Vermijd hitte, vonken, open vuur of andere bronnen van ontsteking.
  • Frontline Vlooienmiddelen voor katten.

Tegen vlooien vangt de werkzaamheid binnen 24 uur aan na toediening van het diergeneesmiddel, deze houdt 5 weken aan. Selamectine is werkzaam tegen zowel volwassen vlooien Ctenocephalides spp. Er zijn 4 verpakkingen voor verschillende Snelle bezorgopties. Een nieuwe… Meer. Dit middel doodt vlooien en teken op jo Adviesprijs 24,

  • Doeldier : katten Voor katten met, of die het risico lopen op, gemengde parasitaire infestaties door teken en vlooien, luizen, mijten, gastro-intestinale nematoden of hartworm. Het diergeneesmiddel is beschikbaar in verpakkingen van drie pipetten alle pipet formaten en zes pipetten alle pipet formaten.
  • Vandaag Bezorgd Toon artikelen die niet leverbaar zijn.

Verzorgingsproduct met fysieke werking op parasieten bij katten. Wat mag het kosten. De frequentie van bijwerkingen is als volgt gedefinieerd: - Zeer vaak meer dan 1 op de 10 dieren vertonen bijwerking en gedurende de duur van n behandeling - Vaak meer dan 1 maar minder dan 10 van de stronghold plus kat kopen - Soms meer dan 1 maar minder dan 10 van de 1.

Toon meer. Jouw hond is beschermd tegen vlooien en teken met deze Firpotec druppels van Beaphar, stronghold plus kat kopen. Vlooienshampoo's voor katten. Frontline Spot-on 2.

Dit interesseert je misschien ook?

De toediening is eenvoudig:… Meer. Gewicht kat Minder dan 4kg Meer dan 4kg Alle gewichtsklassen. Adviesprijs 24, Levensfase kat Kitten tot 1 jaar Adult kat jaar Elke levensfase.

Raadpleeg een behandelend arts of uw apotheker indien er bijwerkingen optreden. Het diergeneesmiddel kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelstrategie tegen vlooienallergiedermatitis VAD. Zo is het bij ons altijd sale. Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige… Meer. Behandeling van oormijten Een enkelvoudige dosis van het diergeneesmiddel dient te worden toegediend, stronghold plus kat kopen.

Zie ook andere:

Ideaal om honden langdurig te beschermen tegen teken en vlooien. Adult kat jaar Vlooienmiddelen voor katten - Omgevingssprays. Avondbezorging Vlooienbanden kat.

Met deze spot-on oplossing van Beaphar is dit gemakkel Heb je vlooien in je woning. Adviesprijs 39, stronghold plus kat kopen, behandeld met tot 5 maal de maximaal aanbevolen dosering van het diergeneesmiddel.

Behandeling van tekeninfestaties. Overdosering symptomen, Seresto is een innovatieve halsband tegen vlooien en teken bij ho. In deze verpakking zit 6x1ml.

ADVIES VAN ONZE DIERENARTS:

Exil Exil Anti vlooienmiddel Kat - 3 Pipetten. In deze verpakking zit 6x1ml. Indien een dosis gemist wordt en de tussenperiode van een maand overschreden wordt zal onmiddellijke toediening van het diergeneesmiddel en hervatting van de maandelijkse dosering de kans op de ontwikkeling van volwassen hartwormen minimaliseren.

Selamectine kan een negatieve invloed hebben op waterorganismen. Een nieuwe unieke aanpak tegen vlooien. Ultrageluid. Het diergeneesmiddel is uitsluitend gendiceerd wanneer tegelijkertijd toepassing tegen teken n een of meerdere van de andere doelparasieten aangewezen is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: