Wat is mijn simkaartnummer

Datum van publicatie: 11.01.2021

Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Ben je geen klant?

Sim Only abonnement. Play Sports Yelo Play. Professional Bijna Allesweter. Overigens betekent ICCID integrated circuit card identifier hetzelfde als simkaartnummer Vergelijkbare berichten: Waar vind ik de pukcode van mijn simkaart? Op werkdagen zitten we van tot voor je klaar.

Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum. Ben je geen klant. Is mijn internetbundel geldig in de EU. Dan kan je altijd bellen met de klantenservice. Ik heb voor jullie uitgezocht waar je dit nummer nog meer terug kan vinden.

Wat is eSIM? Android 4.
  • Nog geen Mijn Simyo app?
  • Voor een zo goede mogelijke gebruikerservaring gebruiken wij cookies voor technische, meet- en marketingdoeleinden.

Start dan een nieuw onderwerp op De Netweters. De upload limiet is maximaal 2 MB. Maar waar vind je dit simkaartnummer precies? Je naam is niet ingevuld. We hebben 4 tips voor jou om nóg meer uit je digitale tv te halen.

  • Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen zone 1.
  • De simkaart verbindt jouw telefoon met je provider, zodat je bereikbaar bent. Je kunt ons natuurlijk ook bellen.

Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent, wat is mijn simkaartnummer. Geen probleem. Heb je dezelfde vraag of wil je er toch meer informatie over? Dan kan je aan de slag. Deze vind je op twee manieren:. Handig en slim. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app.

Kunnen we je verder helpen?

In  ons blog  lees je alle belangrijke ins en outs van de Simyo simkaart! Stel gemakkelijk een verbruiksherinnering of —limiet in.

Afhankelijk van je provider bestaat deze reeks uit 8 tot 20 cijfers. Het is snel, makkelijk en handig!

Wat is mijn simkaartnummer Only abonnement. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen. Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch. Beantwoorden Onderwerpopties Alle onderwerpen als nieuw markeren Onderwerp als gelezen markeren Dit onderwerp naar boven laten zweven Bladwijzer Abonneren Printervriendelijke pagina. Bijvoorbeeld wanneer je met nummerbehoud  overstapt naar een andere provider, bij activatie van je simkaart of  verlenging van bestanden overzetten kapotte telefoon abonnement.

Wat mag ik verwachten van het KPN-netwerk? Vind ons ook op Snap! Hey iPhone-gebruiker! Dan log je in op de Mijn Simyo app.

  • Opvragen bij je provider Mocht je het simkaartnummer zowel niet op je simkaart als op je telefoon kunnen vinden, kun je altijd je simkaartnummer opvragen bij je eigen provider.
  • Op werkdagen zitten we van tot voor je klaar.
  • Lukt dit niet?
  • Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt.

Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen, wat is mijn simkaartnummer. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft? Doordeweeks zitten zomaar blauwe plekken van klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. Afscheid nemen van Sam. Is het simkaartnummer niet goed leesbaar! Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Heeft Simyo onbeperkt bellen. Heb je al een Simyo nummer.

Nieuwste producten

Als je tijdens de actieperiode tot en met 30 november kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Je telefoonnummer is niet goed ingevuld.

Kan ik tussentijds bundels aanpassen. Helemaal niets. Aflezen van de simkaart.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.01.2021 06:18 Şerife:
Sim Only abonnement.

18.01.2021 17:45 Cheraine:
Kan ik ook eSIM kiezen? Bij welke abonnementen en telefoons kan ik eSIM gebruiken?